Behöver du hjälp att sluta röka? Se informationen nedan


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Det är inget fel med att använda viljekraft för att hjälpa dig att sluta röka. Att sluta kräver dock inte överhuman styrka – du kan få en enklare tid att sluta än du kanske tror. Följande artikel kommer att presentera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Detta hjälper till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och sätter in positiva idéer i ditt undermedvetna.

Om du inte kan sluta kall kalkon använder du nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att stoppa uttag.

Försök inte sluta ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Älskade Ones

TIP! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Att få hjälp från andra människor gör dig mer sannolikt att lyckas.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Nu när du har läst den här artikeln borde du veta hur man slutar röka. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få en uppmaning att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en enklare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.Source link