Behöver du hjälp att sluta röka? Se informationen nedan


Massor av rökare vill sluta, men de känner ofta att de första upptagssymtom och begär är för mycket att övervinna. Följande gratis råd kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

10 minuter

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Bortsett från att du informerar dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! Om du vill smyga din rökning lösa, åtminstone försök att släcka det så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning kommer att hjälpa, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka ger fördelar för dig och dem du älskar.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Att se negativen att röka kan skrämma folk till att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika användbara.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

För att öka din motivation för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Enligt amerikanska statistiken är tjugo procent av alla dödsfall direkt relaterade till rökning. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Beslutet att sluta röka kan vara en av de svåraste sakerna du gör i ditt liv. Det är dock inte omöjligt. Det tar tid, tålamod och viljestyrka. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.Source link