Behöver du hjälp med att sluta röka? Se informationen nedan


Många tror att det är lätt att sluta genom att kasta cigaretterna bort och vill att du ska sluta. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver den inte vara så svår. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka framgångsrikt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och prövningar att sluta.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Sluta röka

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du är en inomhusrökare, ge den en komplett skrubba när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det finns många framsteg på marknaden nu tillgänglig för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare vad de rekommenderar så att du kan sluta.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosamma hjälper människor att sluta av många skäl. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska viktminskningen. Näringsämnena i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.Source link