Behöver du hjälp med att sluta röka? Se informationen nedan


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, blir det inte lättare att sluta. Om du är en rökare som vill sluta, kan det enda som håller dig tillbaka vara ett lämpligt incitament eller rätt råd. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

En av de bästa metoderna för att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen lista gör det här.

övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan också risken för dem som finns omkring dig.

Tips! Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Byta till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Applicera ovanstående råd till din egen avslutande insats för att se mer solide resultat. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link