Behöver du hjälp med att sluta röka? Se informationen nedan


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Support Group

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Siktmål

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.Source link