Behöver du hjälp med att sluta röka? Se informationen nedan


Även de med mycket starka testamenten kan ha svårt att sluta röka. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska belöningar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. Ta en del insikter från den här artikeln till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstå de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Älskade Ones

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en lång process.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Skapa din egen lista gör det här.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Sluta röka

När ett begär börjar äta när du slutar röka, räcker du till grönsaker och frukt. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Tips! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta ökar kraftigt chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Förhöj inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

Sluta röka

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Många har lyckats sluta röka. Du kan också. Allt som krävs är beslutsamhet och förtroende för att sluta röka, så börja med denna värdefulla resa genom att använda de tips som beskrivs ovan för att hjälpa dig att uppnå ditt mål. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link