Behöver du hjälp med att sluta röka? Se informationen nedan


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Ta bara varje dag som det kommer. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Ta saker dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka först. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper till att hålla sig borta från att röka.

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Använd de tips du läser ovan till fullo, och du är säker på att äntligen sparka vanan, för bra den här gången.Source link