Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Alla har positiva avsikter att sluta röka, men de flesta misslyckas. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Använd sedan alla saker du lärde dig och sparka vanan för alltid!

Att lägga saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan sluta göra det lättare.

Gör ditt avslutningsarbete så hanterbart som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

TIPS! När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla din lokala rec center eller i din kyrka.

Gör en lista över vilka metoder du slutade. Varje person gör saker. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du är

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser som du inte visste existerade.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Du borde inte försöka att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en kompis, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Många som inte röker mer troligtvis misslyckades deras första gången de försökte. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

TIPS! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla sig borta från cigaretter också. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan motivera dig styrka under svaghetstimmar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

Använd mening när det gäller att äta. Du borde inte försöka dieta samtidigt som du försöker sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Spendera tid på att meditera de viktigaste anledningarna till att du slutar röka. Skriv ner de översta orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När röken att röka blir för stark, läs din lista istället som en påminnelse om varför du försöker sluta.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och hälsosammare utan att röka. Känn ingen ånger när du tränar det du har lärt dig här och nu.

Det finns så mycket information du kan lära dig om Array. Denna del har förhoppningsvis varit en bra grund, men det lönar sig att fortsätta lära sig. Fortsätt leta efter mer användbara resurser och håll dig uppdaterad med nya trender och tekniker sedan världen utvecklas ofta.Source link