Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Om du röker vet du hur det kan sänka livskvaliteten. Det gör din hudrink, dina tänder och fingrar gula och ditt andetag och hår stinker. Ännu viktigare, det kan påverka din hälsa. Om du slutar röka kan den vända många av dess negativa effekter. Denna artikel innehåller ett antal effektiva strategier för att hjälpa till i dina ansträngningar för att sluta röka.

Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

När du slutar röka, börja med att byta märken. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Sluta röka

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Besluta inte att sluta "någon dag." Gör det idag. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande upplevelse som hjälper dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kanske upptäcker att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.

Tala med din läkare om mediciner som kan användas för att hjälpa dig att sluta. Dra nytta av de många senaste framstegen som rökforskare har gjort. Från nikotinbytebehandlingar, till läkemedel som hjälper din kropp att övervinna uttag, finns det en mängd tillgängliga alternativ. Lyssna på läkarens rekommendationer och hitta en som hjälper dig att sluta sluta för gott.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning är också en bra stressavlastare.

Öka din konsumtion av grönsaker, frukter, frön och nötter när du slutar röka. Att äta en hälsosam, balanserad kost av naturliga livsmedel kan hjälpa många orsaker. Att hålla din mun och händer upptagen kan hjälpa till att ersätta rökning. Inkluderar dessa livsmedel i din dagliga kost kan också bidra till att skära ner på möjlig viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

Att sparka röksvanen är sällan en enkel uppgift, men det är väl värt det på flera sätt än vad man kan tänka sig. Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig den instruktion och inspiration du behöver för att slutligen sluta röka. Välj några och börja idag!