Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Många rökare önskar att de kunde sluta. Det är mycket lättare att vilja sluta, än att faktiskt sluta. Om du är intresserad av att sluta för bra kan den här artikeln vara till hjälp för dig.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg orsakerna till att du slutar.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Sluta röka

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp är där du måste börja. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan verka lite hård. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

TIPS! Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

Hitta support genom att gå med på forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Låt dig inte ens tycka om en liten bit. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

TIPS! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Det finns också mediciner och behandlingar som du kan göra för att hjälpa dig sluta röka, så du kanske vill prata med din läkare om vad dina alternativ är. Många framsteg har gjorts med mediciner för rökningstopp. Det finns också flera behandlingsalternativ som hjälper dig på vägen, inklusive receptbelagda läkemedel, nikotinersättningsterapi och homeopatiska läkemedel. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Att prata med en rådgivare kan hjälpa dig att sluta. Det kan finnas en känslomässig anledning som gör att du vill röka. När du har behandlat det här problemet, försvinner röken om att röka. Om det här låter som något du vill försöka kan du prata med din allmänläkare som kan rikta dig till rätt person.

Skapa en mantra av de viktigaste orsakerna till att du slutar röka. Varje gång du löser wavers, upprepa orsakerna du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta kommer att bidra till att skapa positiva budskap i ditt sinne.

Sluta röka

En av de viktigaste teknikerna för att utveckla när man slutar röka är motivation. Du bör göra en grundlig lista över orsakerna till att du vill sluta, liksom fördelarna med att sluta röka. Kontrollera den listan varje gång du har ett begär och kom ihåg varför du slutade. Det är en mycket effektiv motivationsteknik!

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta gör att du kan fokusera på din kamp och påminna dig om exakt varför du bestämde dig för att ge upp. Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna sig mer uppdaterad. Dessa tekniker är enkla, effektiva och bäst av allt, gratis!

TIPS! Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka.

Många människor har en oral fixering och det är anledningen till att de röker. Om detta gäller dig, behöver du helt enkelt hitta andra metoder för att lugna den fixeringen. Många quitters gillar att använda tuggummi, hård godis eller mints för att hålla sina munnar upptagna. Andra får snabb avlastning från elektroniska cigaretter.

Utveckla en bra förståelse av var och när du röker mest. I vissa fall kan du lära dig att du är mer benägen att röka i vissa typer av situationer. Att förstå vad som motiverar dig att röka kommer bättre att förbereda dig för att undvika frestelsen eller motstå det.

Som du kan se finns det kanske idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Om du följer detta steg och använder de råd som delades i den här artikeln borde du snart leva ett rökfritt liv.Source link