Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Vissa människor tror att sluta bara bortskaffar sin tobak och använder sin viljestyrka för att övervinna begär. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del att sluta, behöver den inte vara så svår. Det finns många metoder och saker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Att skriva ner saker kan förändra din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips eller gå igenom samma sak som du kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga ner något på skrivbordet kan förändra hela ditt perspektiv.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Övning kan också fungera som en mycket effektiv stressavlastare. Om du för närvarande inte är i bästa form bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta det i början av processen och att du kanske inte är helt själv. Att röka är en riktig utmaning, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du hittar det alltför skrämmande att sluta röka kallkalkon, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, förgäva dig en film. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

TIP! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära sig en ny skicklighet eller hobby, eller ansträngande övning under höga begär. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, så du tänker inte på att röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål avsevärt.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kan börja processen att eliminera rökning. Ta en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du röker din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Tips! Kom ihåg Att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stoppa för evigt, tänk på att ta det en dag i taget.

Hitta support via onlinera forum eller samhällen för dem som försöker sluta. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är specifikt ägnat åt att ge stöd till personer med sin lust att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra med andra.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt associerar med rökning.

För att öka din motivation för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade av en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter.

TIPS! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, den viktökning som ofta förknippas med rökstopp.

Sluta röka

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutfört röka. Även om det kan ta ett tag och du fortfarande kommer att kräva cigaretter, kommer tipsen ovan att hjälpa dig att sluta röka lättare.

Array är uppenbart ett komplext ämne. Med rätt information och råd är du mycket mer sannolikt att bli framgångsrik, men det är oerhört viktigt att hålla dig uppdaterad om ämnet. Denna artikel kommer definitivt hjälpa dig att få veta mer om.Source link