Behöver du råd om att sluta? Läs den här artikeln!


Behovet av att röka kan vara ett krångel ibland. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Kallt Turkiet

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Om du har kämpat gång på gång med att sluta röka, överväg att planera ett avtal med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt så stor chans att framgångsrikt sluta. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom användbara insikter i processen.

TIPS! Har personer som du vet att du kan lita på att hjälpa dig sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Rök dem som du skulle ha ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Att se dina framtida belöningar kan ge dig den extra lite motivation du behöver när du känner dig svag.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa innefattar gummi och fläckar.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Statistiken visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. De tips du läser här borde hjälpa dig att sluta för gott. Testa några av vad du läser om och ta av dig själv från att röka.Source link