Behöver du råd om att sluta? Läs denna artikel!


Rökning kan verkligen störa ditt vardag. När du behöver en rök måste du släppa vad du gör och leta efter ett rökområde, vanligtvis utanför. Om du inte råkar ha dina vanliga tobaksprodukter, känner du dig inte till ditt vanliga jag. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med denna pinsamma vana. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag som hjälper dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Kan hypnos fungera för dig? Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.Source link