Behöver du råd om att sluta? Läs denna artikel!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre förbereder dig för framgång när du försöker avsluta din beroende av cigaretter, en gång för alla.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

10 minuter

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du avslutat. Vrid ditt fokus till ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka på rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för sötsaker eller karbadladda livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.Source link