Behöver du råd om att sluta röka? Läs på


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, eller gå igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier eller community college.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta gör att du kan bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

TIPS! Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din åtagande att sluta.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Ha en reservplan om den första planen inte fungerar.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa dig att hantera begären. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Kasta ut alla dina tändare och askkoppar. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Genom att göra detta kommer du att förhindra några triggers dessa saker skulle orsaka att påminna dig om att röka och få dig att begära en cigarett.

TIPS! Ha en konversation med din läkare som innehåller en diskussion om mediciner som kan hjälpa till med att sluta. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Rådgivning kan vara vad du behöver för att sluta röka. Ibland kan en individ röka av känslomässiga skäl. Genom att ta itu med frågan kan det hjälpa dig att röka försvinner. Din läkare kan hjälpa dig att vägleda till en rådgivare.

TIP! Var proaktiv. Förvänta sig att processen att sluta vara svår först och förstå dig själv för att möta den utmaningen.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig att sluta röka.

Sluta röka

Byt ut din rökning vana med en frisk som motion. Din kropp kommer att utvisa toxiner, börja ombygga sig själv och du kommer att känna resultaten i dina träningspassar på nolltid. Du kommer inte bara gynna din kropp med träningen, men du kommer också att upptäcka att du har mindre begär eftersom din kropp rensar sig själv.

Om du bara inte kan stå emot de begär som slutar röka, kan nikotinbytebehandling vara svaret. Nikotinleveransmetoder innefattar tuggummi och fläckar och båda kan effektivt förhindra nikotinuttag i samband med de första flera dagarna av att sluta röka.

Som du just har lärt dig genom den här artikeln kan du sluta röka om du verkligen tillämpar dig själv. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link