Behöver du råd om att sluta röka? Läs på


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Ditt hem-, bil-, livs- och sjukförsäkringspremie kommer alla att minska om du väljer att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Även om du har misslyckats tidigare kan du göra det den här gången. Använd följande tips för att sluta röka för gott.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Det är syftet att göra en personlig lista.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka hård. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig genom att eliminera luktarna.

Skapa själv en incitamentsplan. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!Source link