Behöver du råd om att sluta röka? Läs på


För många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Försök med alla följande tips, och du kan bli förvånad över din framgång.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

TIPS! När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema.

Många människor vill sluta röka, men många kan inte göra det. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill.Source link