Behöver du råd om att sluta röka? Läs på


Många tycker om att sluta röka men är så säkra att de kommer att misslyckas att de aldrig ens försöker. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Leta efter möjligheter att införliva dessa tips i ditt dagliga liv, och du är nästan säker på att uppfylla dina mål.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Älskade Ones

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, misslyckas de flesta av dem. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräcklig motivation att fortsätta gå när det blir svårt. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link