Behöver du råd om att sluta röka? Läs vidare


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Det finns många verktyg och tekniker för att sluta röka framgångsrikt.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan om att sluta röka att stanna hos dig.

Tips! Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du känner dig bekvämare kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Utöva inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

TIPS! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är dedikerad att se det igenom. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Ditt åtagande att sluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. När du möter framtida milstolpar kan du antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter att den första veckan har gått.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma fram till hälsosamma metoder för att hantera stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Förhoppningsvis har du en tydligare förståelse av de åtgärder du kan vidta för att befria dig från greppet av en rökvanor. Du kan uppleva ett bakslag eller två, men nyckeln är att fortsätta försöka. Använd tipsen här och bli inte frustrerad även om du misslyckas först. Det tar ofta människor många försök innan de äntligen lyckas.Source link