Behöver du råd om att sluta röka? Läs vidare


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för gott.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning i det. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Att använda den fasta informationen i den här artikeln får dig på väg att vara rökfri.Source link