Behöver du råd om att sluta röka? Läs vidare


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Du kommer att uppleva många fördelar med att sluta. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i din beroende av tobak.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Supportgrupper finns i fritidscenter, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Sluta röka så lätt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

TIPS! För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Anpassning och personalisering av listan gör det effektivare.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett ur vana. Försök hitta någon typ av ämne.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under topp suget. När du har lite ledig tid, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

TIPS! Ta saker dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra både dig och de som är friskare.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kommer att ge dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Ett annat alternativ är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Bara fortsätt och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert . Ofta misslyckas det att sluta röka eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en reservplan när de begär.

Planera hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta idag kommer stoppa dig och ge dig möjlighet att drabbas av en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för sekundär rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Motion ökar en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på någonting annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

TIPS! Försök inte sluta röka utan stöd. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

När du försöker bryta rökvanorna äter du massor av nötter, grönsaker, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta av många skäl. Om du till exempel har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Att sluta kommer vara svårt, men dina ansträngningar kommer att vara värda det. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link