Behöver du råd om att sluta röka? Läs vidare


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering.

Support Groups

TIP! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förbinda dig till engagemanget att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand Smoke

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du slutade röka. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sluta på sina nikotinvanor. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du röker igen väljer du omedelbart ett nytt datum för att sluta. Varje gång lära dig vad som gick fel och sträva efter att sluta längre nästa gång.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att det är långsamma kvällstimmar som leder till förhöjda cigarettbehov.

Det bästa du kan få för att sluta röka är att helt enkelt sluta. Stoppning startar din nya väg. Försök bara sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Håll din motivation för att sluta röka i ditt sinne hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Efter att ha läst den här artikeln vet du i ditt hjärta att det är möjligt att avsluta. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kan bara sluta röka för gott.

Tips! När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. De flesta som försöker sluta kommer att misslyckas första och andra gången.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem fullt ut att förstå dem. Detta material kommer att ge dig bra information om. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link