Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som de som skrivs i den här artikeln. Följ detta råd och sluta bli enkelt.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara vad du behöver för att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamma.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Inhämta hjälp av din familj och dina vänner för att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på sin första gången de försöker. När du slutar, ta det dag för dag. Om du glider upp, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Planera för hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka när de är stressade. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Minska rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

I stället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en present till dig själv. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kan ge dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Rökning kan ha tidigare försett dig med en form av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet måste du undersöka andra alternativ för att hantera stress när det händer.

De första dagarna blir det svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

TIPS! Visa sluta som en tjänst till dig själv, snarare än ett offer. När du tittar sluta i ett positivt ljus blir det lättare att fortsätta jobba och sluta tidigare.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

De flesta vill sluta, men få är villiga att försöka göra det. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill ha.

Är du redo att ta itu med ämnet Array? Med den här informationen kan du börja nu. Lyckas med att använda den information du lärde dig. Kort sagt kommer du att lyckas i ditt fält.Source link