Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Rökning ruinerar ditt liv. På en ytlig nivå påverkar rökning hur ditt hem, kläder och andetag luktar. Det kan också drabba din hälsa dramatiskt. Du kan vända många av de illamående effekterna av tobaksmissbruk, genom att sluta röka för gott. Om du inte vet hur du kan sluta läser du denna artikel för att få tips om hur du gör det enklare.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Välj en av dessa tips för att prova idag.Source link