Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Bara bra saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Använd dessa tips för att slutligen lägga narkotikamissbruk bakom dig. Det är inte lätt att sluta röka, men med lite hjälp kan du lyckas.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbytesprodukter

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Kom ihåg dessa riktlinjer för att hålla dig på rätt spår och vara motiverad under hela processen. Förr än du kanske förväntar dig, kommer du att skörda belöningen att inte röka.Source link