Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Du måste vara ordentligt motiverad för att sluta röka. Du kommer att skörda otaliga belöningar från att ge upp denna vana. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när saker börjar bli svåra. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Nedanstående förslag hjälper dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Alla har sina mål. Det är viktigt för dig att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa denna personliga lista gör det här.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller ansträngande övning under höga begär. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte på framtiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att lätta på tanken att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlineforum. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan hjälpa dig att jämföra sluta strategier och hantera mekanismer med andra som förstår din kamp.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

TIPS! När uppmaningen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag din tid klokt.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelaktiviteten hjälper också till att avvärja eventuell viktökning. Endorfinerna från viss utsträckning.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning nästa gång.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan bli väldigt sjuk. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Bli inte en statistik.

Du måste behålla det för att sluta vana. Din bästa framgång kommer att uppnås genom att fokusera på dina positiva motivatorer. Tänk på den här artikelns stora råd för att hjälpa dig att sluta med den dåliga vanan att röka för gott.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.