Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Använd dessa tips för att bli en framgångsrik icke-rökare.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur man ska gå åt det på rätt sätt. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och dina vänner.

Tips! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du ska vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Många har funnit att byte märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta är ett effektivt sätt att försörja dig för att sluta helt.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Sluta röka

Tips! Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link