Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar någon som gör det och de som finns omkring dig. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtsjukdom och emphysema. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är en bra anledning till varför att bryta vanan är väsentlig. Informationen nedan ska hjälpa dig att sluta framgångsrikt.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter eller i din kyrka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du slutligen släpar, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen för en.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte ser resultatet du letar efter genast, upprepa detta steg tills det gör.

Secondhand rök kan leda till många gravhälsokomplikationer. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

Tips! När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Denna teknik kommer att få dig att sluta röka.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första och andra gången . När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du röker igen, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på det varje dag. Detta kan bara hjälpa dig att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att ha "bara en" kan starta om mental missbruk.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i framtiden.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna till varför du slutar. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta är ett starkt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare för dig.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Sluta röka

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera din plan att sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Djup andning kan vara till hjälp om du kämpar för att lyssna . Detta ger dig en minut att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket gör att du känner dig uppdaterad. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Hälsofarliga risker

Rökningskarcigaretter är dåliga för din hälsa. Många av de stora livshotande hälsoriskerna är förenade med rökning av tobaksvaror. Emphysema, lungcancer och hjärtinfarkt är några exempel på de hemska hälsoriskerna. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Denna artikel kommer att ge dig tips som har gjort det möjligt för andra att lyckas sluta röka.

Att lära sig mer om Array är extremt hjälpsam nu och framåt. För att verkligen förstå innehållet i den här artikeln, läs den igen. När du har behärskat dessa tekniker fortsätter du att lära dig mer om.Source link