Beroende av rökning? Dessa tips kan hjälpa dig att sparka din vana!


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Det bevisade rådet i den här artikeln får dig att ta de första stegen för att vara på väg mot cigarettfrihet. 19659002] Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Se till att du slutar ett steg i taget. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra den karaktäristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att minska dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, avslutar en måltid eller kör, försöker du hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha tillgång till resurser för att hjälpa dig att sluta.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. Efter en längre tid, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

TIP! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta röka. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara – och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare brukar belysa när de känner sig stressade. Håll en lista med flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

De första 7 dagarna kommer att vara det absolut svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom sig själv. Det är lättare att klara av det.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att påminna om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Även människor som har de bästa avsikterna och planeringen kan sluta rökning i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan uppleva ett framtida försök.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta håller dig motiverad och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar rökning. alla dina bekanta vet att du har bestämt dig för att sluta Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta Rökning om du inte kan göra det själv. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera.

Bevaka dina rökvanor. När vill du röka?

Berätta för alla om att du vill sluta röka. Ju fler människor som känner dig slutar röka, ju fler människor kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte att vilja upprota människor eller svika andra människor.

Sluta röka

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Du bör inte försöka sluta röka för att bara roa andra. Medan du kanske är frestad att sluta röka för dina vänner och familj, kan du bara tvinga dig att sluta röka. Att sluta röka kan vara en underbar gåva för att ge dig själv och din familj och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

När du börjar sluta måste du försöka bara besöka icke- rökning anläggningar. Om du bestämmer dig för att ha kaffe, undvik platser där du brukade röka. Om du kommer att hålla dig borta från platser som tillåter dig att röka, kommer du att tvingas slåss mot begäret.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Du kan göra det, men! Det kräver ansträngning, tid och ett starkt åtagande att sluta. Det är också bra att ha kunskaper och några bra tips på din sida för att hjälpa dig. Använd tipsen från artikeln ovan, och du kommer att vara rökfri innan du vet det.

Tips! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

För att lyckas med Array, måste du ta dig tid att utbilda dig själv. Det första du behöver göra för att vinna är att lära dig om ämnet. Använd den här användbar informationen och du kan hitta framgång med.Source link