Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Ganska mycket alla förstår riskerna för en persons hälsa som röker, men även med dessa faror kan det vara extremt svårt att stoppa denna vana. Om du verkligen vill sluta röka, kanske är ett tryck i rätt kurs allt du behöver. Tipsen här kan ge lite hjälp och göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Sluta röka gradvis. Försök inte gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. På det här sättet kan det vara svårt först. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är det medveten om att några användbara tekniker kan göra det lite enklare. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Applicera vad du lärt dig i den här artikeln för att behålla din hälsa.Source link