Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Att sluta röka är ingen lätt uppgift, även för den järnvilja. Den fysiska och känslomässiga anknytningen till cigaretter är ibland överväldigande. Ta lite insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om du brukar röka när du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Få mycket stöd. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link