Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Trots de uppenbara och väl dokumenterade farorna med cigarettrökning fortsätter miljontals fortfarande att göra det. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Om du är redo att lära dig vad du behöver göra för att förhindra din rökvanor, läs vidare.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Försök att inte röka så mycket. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Sluta röka

Som du just har lärt dig genom den här artikeln kan du sluta röka om du verkligen tillämpar dig själv. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Om du gör det här och använder råd från den här artikeln kan du sluta röka på nolltid.Source link