Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du verkligen vill sluta röka, kan du behöva lite tryck ner på rätt väg. Tipsen kommer att hjälpa till att göra det lättare att sluta röka.

Att lägga ner någonting ner skriftligt kan ändra din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå vidare, vilket bör göra det lättare att sluta.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökningberoende.

Tips! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Se till att du får gott om vila när du försöker sluta röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från triggarna som får dig att känna dig som en cigarett. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta röka och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Planera hur man hanterar stressiga tider. Många rökare används för att belysa när de är stressade. Hade mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, bör du tänka om hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

Secondhand Smoke

Skulle byte märken hjälpa dig i ditt mål? Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

Tips! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta idag kommer stoppa dig och leda till en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden motion kan också förhindra vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som släpps under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att städa ditt hus i ordning att avlägsna lukten av rök. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Inte bara kommer ditt hus att se och lukta rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! NEJ behöver vara en del av din mantra. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig . Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Applicera de tips som anges här för att skydda hälsan hos dig och din familj.

Är du redo att ta itu med ämnet Array? Börja så fort du kan med den information du bara har absorberat. Fortsätt att lära dig, såväl som att genomföra information som redan lärt sig. Så småningom kommer resultaten att komma, eftersom du ser att ditt arbete lönar sig.Source link