Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Många människor har en önskan om att sluta röka. Men de förlorar ofta viljan att göra det utan att ens försöka. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Om du önskar att röka smälter din lösen, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Användning av dessa nikotinleverande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Innan du slutar röka, kunna fortsätta att vara förpliktad att sluta för gott. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Kom ihåg orsakerna till att du stannade för att vara motiverad.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Istället för att tänka på att stoppa för evigt, tänk på att ta det en dag i taget.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Många försöker sluta röka cigaretter, men kan inte. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan, och slutligen uppnå den framgång du vill.

TIP! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.Source link