Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa tryck och slutligen sparka rökning vana.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minusar om att stoppa. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Sluta röka

Tips! Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; Helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Sluta röka

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar för att sluta röka. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med att röken upphör. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Kallkalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotin Fläckar eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Försök inte sluta röka utan stöd. Be din familj till stöd när du slutar och accepterar deras hjälp. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Sluta röka

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Efter att ha läst den här artikeln borde du känna dig bättre om din förmåga att sluta röka. Du vill också hjälpa till att främja de åtgärder som krävs för att sluta röka för alla som kan dra nytta av denna typ av kunskap, så gör det du och alla kan vinna.Source link