Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Så läs dessa tips för att se hur man startar processen att sluta röka. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar från den här transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Undvik att gå på kall kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta en dag i taget när du slutar röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan ofta vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Andra som känner till ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett stödsystem.

Om du röker hemma, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en ständig påminnelse om de cigaretter du haft.

För att öka din motivation att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som ett resultat av rökning. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA. Låt inte dig bli en statistik.

Nu när du vet det borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Applicera den kunskap du har lärt dig från den här artikeln idag.

Tips! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.Source link