Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig som rökare och alla omkring dig. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtsjukdomar och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är ytterligare en anledning till att stoppa rökning är så viktigt. Denna artikel kommer att visa dig några användbara råd för att sluta röka permanent.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och det kan vara lättare eftersom du kan vara mer fokuserad att se den genom.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker. Det är viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att hjälpa dig att nå ditt mål.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. det fortsätter inte med att använda denna taktik tills den äntligen fungerar.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att avsluta är svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Bara fokusera på idag, när du avslutar nu kommer du att hjälpa dig i framtiden.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

För att förhindra att du ger in dina nikotinavdragssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur du hanterar stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel eller läs en bok.

Håll dig fri från platser eller symptom som du normalt röker.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta . Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Varje person uppnår sina mål olika. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Anpassning och anpassning av listan kommer att göra den effektivare.

De första 7 dagarna kommer att vara det absoluta svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Ta bort alla askkoppar och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker kommer att göra det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

När du försöker sluta röka, äta mycket nötter, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. Att äta frukt och grönsaker gör det till exempel möjligt att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner när du går igenom uttag.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Tips! En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra villkor.

Skapa en mantra baserat på anledningarna att du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Det här är ett bra sätt att använda din uppmärksamhet från ånger som du kan stöta på och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Rökning är en ohälsosam och farlig vana. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de största som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Du kommer att sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem fullt ut att förstå dem. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link