Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Otaliga individer är intresserade av att erövra sin rökvanor. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Läs den här artikeln för att lära dig hur du avslutar din rökning vana för alltid.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Med någon tur känner du dig nu mer i stånd att följa med dina mål. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.Source link