Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare uppmanar dig förmodligen också. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur man slutar röka och aldrig se tillbaka.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösen, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begär för en cigarett.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din allmänna hälsa. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Trots att när människor känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Klipp tillbaka på rökning. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett för att hjälpa dig att minska gradvis.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Förskjuta rökstoppet i tio minuter, upptag då din klokhet.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Att lysa en cigarett är för många rökare en omedelbar reaktion på en stressig händelse. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Du kan använda de pengar du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link