Bevisade strategier som hjälper dig att sluta röka


Avsluta är svårt på grund av all stress och tryck du måste leva med dagligen. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Den här artikeln kan hjälpa!

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Sluta röka

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Sluta röka

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma människor bort.

TIPS! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Ställ in ditt mål för en dag, och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att säga att det blir permanent.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Samarbeta med andra som vill sluta röka och använda de verktyg och tekniker som ges här för att motivera hela gruppen att nå sina mål.Source link