Bli av med att röka en gång och för alla


Att sluta röka ger en mängd fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du läser för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Sluta röka dagligen. Ta en dag i taget när du slutar röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift.

10 minuter

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla de potentiella fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Få hjälp av andra. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

TIPS! Ta saker dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Minska rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna strategi kan verka hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Men fördelarna ensamma kommer inte att tvinga de flesta människor att sluta röka. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov.Source link