Bli av med att röka en gång och för alla


Många rökare försöker sluta men ge upp när de stöter på svårigheter. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Ta bara varje dag som det kommer. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk inte på framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta en annan metod att hantera din stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

TIPS! Fortsätt försiktigt dag för dag som du arbetar för att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du slutat röka. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta vara ännu mer användbara.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och som belönar dig kommer att få när du kommer dit. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. När du känner dig svag, använd den för att hålla dig på rätt spår.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Happy Hour

När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Tips! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Ibland kommer även den perfekta planen att misslyckas på grund av omständigheterna. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. Rengör ditt hem, din bil och alla dina kläder för att bli av med den här smutsiga lukten. Om du gör det kan du se till att du inte kommer påminnas eller utlöses att röka.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, misslyckas de flesta av dem. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link