Bli av med att röka en gång och för alla


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Läs den här artikeln för att lära dig de bästa sätten att sluta röka en gång för alla. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. En hypnotisör har förmågan att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utforma en lista med dina skäl för att göra det. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att skapa denna personliga lista gör just det.

TIP! När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt så stor chans att framgångsrikt sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang som du har velat gå till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, deprimerad eller rastlös.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du bör även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och hälsosammare utan att röka. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.Source link