Bli av med att röka en gång och för alla


Du måste vara motiverad för att du slutat röka. Det finns många anmärkningsvärda fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, minska dina chanser att få lungcancer och känna och se ung igen. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer att vara humörig i början, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan Gå iväg. Att sluta röka är inte lätt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kanske har vad du inte visste existerat.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en tid för att skära ner på din rökning.

Om du röker hemma, inne i ditt hus, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta gör att ditt hus luktar rent och friskt och håller dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

De första dagarna av något sluta-rökning försök kommer säkert att vara det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När din kropp kasta nikotin, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänka på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig på rätt spår och hjälpa till med motivation.

TIPS! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Rökning kan ha tidigare försett dig med en form av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Om du känner att dina önskningar blir alltför stora, ta upp telefonen. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Counseling kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem, vill du inte röka så mycket.

Skapa en mantra baserad på de främsta anledningarna till varför du måste sluta röka. Varje gång du känner att du är övertygad, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta är ett värdefullt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare behov och behov.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet när du är i mitten av att sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier har visat att frukter, frukter och fettrika mejeriprodukter har en dålig smak. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.