Bli av med att röka en gång och för alla


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Det kraftfulla rådet i artikeln nedan kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Att fatta beslutet att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Men hitta uppmuntran i det faktum att många har lyckats göra denna väldigt viktiga förändring. Om du har tålamod och viljestyrka kan du investera den tid som behövs. Rätt information och stöd kan göra det mycket lättare att sluta. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link