Bli av med att röka en gång och för alla


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare berättar förmodligen att du hjälper dig att sluta vid varje möte. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig rabatter om du slutar. Det är dags att sluta röka för gott, läs följande artikel och hitta tips som kan hjälpa dig att sparka vanan.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, upprepa du det första steget igen.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt för dig att sluta.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte hade.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinuttagssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en tidskrift eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För de flesta människor, uppehåller sig de sena på natten, de ökar cigarettbehovet.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta är ett bra sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett på dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje röksession.

Det bästa rådet du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Om du rökning hemma, rengör allt grundligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Använd de pengar du sparar från cigaretter för att behandla dig själv och din supportgrupp när du officiellt har slutat.

Du har lärt dig grunderna nu om Array, men det finns fortfarande mycket mer att lära. Sök efter mer information och lär dig vad du kan från dem. En del kunskap om går så långt.Source link