Bli av med att röka en gång och för alla


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Håll dessa fördelar i ditt sinne och samla tekniker som är till hjälp, som de som följer av artikeln nedan, för att hjälpa dig. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att slutföra med framgång.

Rökvanor

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Sluta röka

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Du är redan medveten om många fördelar du får om du slutar röka. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du avvärjer de initiala fysiologiska begär som följer med att sluta. Du kommer snart att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar!Source link