Bli av med att röka en gång och för alla


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Tyvärr betyder det att det är så svårare att ge upp vanan att röka. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt kommer att hjälpa dig att ta över abstinenssymptomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Gå alltid till din läkare innan du börjar träna.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Nikotinutbyte

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.Source link