Bli av med att röka en gång och för alla


Att sluta röka vanan är skrämmande även för de människor som har den starkaste viljan att lyckas. Faktum är att många människor känner att de fortfarande får något av det oavsett om de vill sluta eller inte. Om du vill befria dig från den känslomässiga kopplingen av cigaretter och förlora denna vana för alltid, fortsätt på för några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tiden innan lyser upp. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Träningsrutin

Du kan gå med i ett gym eller börja träna regelbundet för att hålla dig upptagen . Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig det med den rätta tankegången.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och stress av uttag.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut till en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Bygg upp belöningen tills du är helt fri från cigaretter.

Tips! Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Gör ett försök att minska rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. För att skära tillbaka, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Sätt upp ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Observera några godsaker som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstider.

TIPS! Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökningrelaterade sjukdomar.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Om du använder det du har lärt dig här, ger du dig en mycket bättre chans att lyckas. Vad du kan göra när det är motiverat kan chocka dig.Source link