Bli av med de cigaretterna och börja ett hälsosammare liv!


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men kanske beror det på att människor bara inte vet hur man gör det. Som med allting i livet, ju mer kunskap du har om något, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Följande tips hjälper till att någon sparkar vanan.

Dessa personer kan erbjuda tips, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, eller på gemenskapskollegiet.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med de närmaste till dig, kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver fortsätta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om detta inte händer genast, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och att undvika dessa situationer kan hjälpa dig sluta röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka .Tänk på hur bra ditt liv blir när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att uppnå mål som är relaterade till att sluta.

TIPS! Återstående uppehåll och ständigt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan börja sluta röka. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att minska rökning.

Håll den här listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du är känna sig frestande.

Hitta support via olika forum och meddelandekort. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är specifikt ägnat åt att ge stöd till personer med sin lust att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra stopptekniker med andra.

Öva att bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du skulle bli frestad att röka.

Även om det kan tyckas bra att röka enstaka cigarett, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig på rätt spår och göra slut på att visas omedelbart viktigt.

För att hålla dig motiverad bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

TIPS! Sluta röka nu. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Avsluta kan minska risken för att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom.

Genom att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten för dig att sluta röka. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du slutar med kort ordning.

Förstå att när det gäller allt i livet är kunskapen makt. Det är viktigt att veta om Array för att bli framgångsrik. Använd de tips du just läst för att hjälpa din upplevelse att bli mer framgångsrik.Source link